VIO 3

VIO 3

Електро-хируршка единица од најновата генерација

<b>ЕRBE ELEKTROMEDIZIN GERMANY</b>

<b>ЕRBE ELEKTROMEDIZIN GERMANY</b>

КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА ЕЛЕКТРО-ХИРУРГИЈА

DR. MACH

DR. MACH

ХИРУРШКИ ОПЕРАТИВНИ СВЕТЛА

ERBE ELEKTROMEDIZIN GERMANY

ERBE ELEKTROMEDIZIN GERMANY

Апарати за Електро-хирургија, Аргон-Плазма коагулација, Термална Фузија-Лигирање, Криохирургија и Воден-Нож

FUJIFILM JAPAN

FUJIFILM JAPAN

Флексибилна Ендоскопија (Гастроскопи, Колоноскопи, Бронхоскопи)

RUDOLF RIESTER

RUDOLF RIESTER

Апарати за професионална дијагностика

FUJIFILM JAPAN

FUJIFILM JAPAN

Флексибилна Ендоскопија (Гастроскопи, Колоноскопи, Бронхоскопи)

GINEVRI

GINEVRI

Апарати за Неонатологија

ERBE ELEKTROMEDIZIN GERMANY

ERBE ELEKTROMEDIZIN GERMANY

ИНСТРУМЕНТИ ЗА ТЕРМО ФУЗИЈА

CARDIA INTERNATIONAL

CARDIA INTERNATIONAL

АЕД ДЕФИБРИЛАТОРИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

НАВИГАЦИЈА

ЗА НАС

Улица: Георѓи Димитров бр 28/1, реон 33, 1000 Скопје

Тел: ++389 (0) 2 3112312

Факс: ++389 (0) 2 3176041

Website: www.unimedical.com.mk

Email: info@unimedical.com.mk

  • Facebook - White Circle

УНИ-МЕДИКАЛ ПСТ ДООЕЛ СКОПЈЕ е компанија чија основна дејност е набавка,продажба и сервисирање на медицинска опрема. Од самото оформување на компанијата па до денес...

2017 © Уни Медикал. Сите права задржани.