КОНТАКТ

Уни Медикал ДООЕЛ Скопје
 

Улица: Георѓи Димитров бр 28/1, реон 33
1000 Скопје, Р. Македонија


Телефон: ++389 (0) 2 3112312 / ++389 (0) 2 3176040
Факс: ++389 (0) 2 3176041

ДИРЕКЦИЈА: info@unimedical.com.mk
ПРОДАЖБА: unimedical@unimedical.com.mk
СЕРВИС: service@unimedical.com.mk

 

Понеделник: 08:00 до 16:00
Вторник: 08:00 до 16:00
Среда: 08:00 до 16:00
Четврток: 08:00 до 16:00
Петок: 08:00 до 16:00
Сабота: не работи
Недела: не работи

РАБОТНИ ДЕНОВИ

ЛОКАЦИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

НАВИГАЦИЈА

ЗА НАС

Улица: Георѓи Димитров бр 28/1, реон 33, 1000 Скопје

Тел: ++389 (0) 2 3112312

Факс: ++389 (0) 2 3176041

Website: www.unimedical.com.mk

Email: info@unimedical.com.mk

  • Facebook - White Circle

УНИ-МЕДИКАЛ ПСТ ДООЕЛ СКОПЈЕ е компанија чија основна дејност е набавка,продажба и сервисирање на медицинска опрема. Од самото оформување на компанијата па до денес...

2017 © Уни Медикал. Сите права задржани.