top of page

ERBE Elektromedizin GmbH Germany претставува компанија пионир во индустријата на електро-хирургијата. Од самиот почеток 1851 година па до денес 5-та генерација на оваа фамилијарна компанија, ERBE Elektromedizin поставува нови стандарди во електро-хируршката индустрија, која остава силен белег во светски рамки.

На нејзината палета можете да најдете производи од различни категории:

- Електро-хирургија (Најголем ранг на инструменти за лапароскопија во светот)

- Инструменти за Термална Фузија-Лигирање на крвни садови

- Апарати и инструменти за Аргон-Плазма хирургија

- Апарати и инструменти за Водена Хирургија- Воден Нож

- Апарати и инструменти за Крио Хирургија

Ве молиме погледнете ја палетата на производи во категоријата на ERBE Elektromedizin

Основана во 1948 година во Jungingen, Германија, компанијата Rudolf Riester GmbH претставува фамилијарен бизнис, кој завзема дел од интернационална група на компании. Денес, Rudolf Riester претставува главен двигател на водечките светски производители на дијагностички уреди за примарна и болничка нега, и е дистрибутер во преку 150 земји во светот. Нивното мото е: Достигнување, Иновација, Подобрување и Сатисфакција за корисникот. Сето ова е интегрирано во сите аспекти на нивните дневни бизнис рутини.

На нејзината палета можете да најдете производи од различни категории:

- Апарати за мерење на крвен притисок

- Стетоскопи

- Отоскопи, Офталмоскопи, Дерматоскопи

- Ларингоскопи (Мекинтош, Милер)

- Модуларни станици

- Бинокуларни лупи

- Дијагностички инструменти итн.

Ве молиме погледнете ја палетата на производи во категоријата на Rudolf Riester

FUJIFILM претставува добро позната светска компанија чија основна цел е иновација на продукти и решенија во голем спектар на индустрии. Една од тие индустрии представува и Флексибилната Ендоскопија каде FUJIFILM зема голем дел од големато светско производство.

Во нејзината палета можете да најдете производи од следните категории:

- Комплетни столбови со HD Видео Процесори од неколку генерации

- Извори на светла

- Гастроскопи, Колоноскопи, Бронхоскопи, Дуоденоскопи

Ве молиме погледнете ја палетата на производи во категоријата на FUJIFILM

Fukuda Denshi Japan ја започнува својата индустрија пред повеќе од 75 години, и од самиот почеток оваа светски реномирана компанија представува еден од светските лидери во полето на медицинската технологија. Целиот продуктен ранг, ги покрива сите стандардни интернистички дисциплини.

Во нејзината палета можете да најдете производи од следните категории:

- Пациент Монитори и Мониторинг Системи

- ЕКГ Апарати

- Холтери

- Ултразвучни Апарати

Ве молиме погледнете ја палетата на производи во категоријата на Fukuda Denshi

GINEVRI е основана во 1954 година во Италија како независна компанија фокусирана во производството на напредна медицинска опрема и решеника за Неонатална грижа. Компанијата има акумулирано повеќе од 60 години искуство во комплексните и иновативни барања на овие медицински уреди, и како треба да бидат подобрени со најновите технологии кои се на располагање. GINEVRI има инвестирано во пребарување и девелопмент до тој степен што ги поседува сите стандарди за квалитет според Европските и Медицински директиви.

Во нејзината палета можете да најдете производи од следните категории:

- Инкубатори

- Инфант Вормери

- Билирубинометри

- Климатски завеси (шатори)

- Вентилатори

- Апарати за фото-терапија и Лампи

- Бебешки Крибови итн.

Ве молиме погледнете ја палетата на производи во категоријата на GINEVRI

Neurosoft компанијата е основана во 1992 година преку два научници од државната висока школа за напредок во Иваново, Русија: Државна Медицинска Академија и Државниот Моќен Универзитет. Тоа претставувало спојување на идеи и напори на електронски инженери, програмери и медицински истражувачи кои што му овозможија на Neurosoft многу брзо да ја завземе лидерската позиција на Рускиот пазар за дијагностички електрофизиолошки опреми. Полисата на компанијата е да го држи натпреварувачкиот стандард во електронски, софтверски и медицински технологии произведувајки висококвалитетни системи и овозможувајки му на Светскиот Здравствен сервис најнови научни достигнувања.

Во нејзината палета можете да најдете производи од следните категории:

- ЕЕГ Апарати

- EMG Апарати 

- Стрес Тест Системи и ЕКГ Системи

- Магнетни стимулатори

- Полисомнограгски системи

- Аудиторни и Респираторни системи (спирометри) итн

Ве молиме погледнете ја палетата на производи во категоријата на NEUROSOFT

bottom of page