ВИДЕО ПРОЦЕСОРИ - ИЗВОРИ НА СВЕТЛА

ЕНДОСКОПИ (ГАСТРОСКОПИ, КОЛОНОСКОПИ, ДУОДЕНОСКОПИ) - ОСТАНАТА ОПРЕМА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

НАВИГАЦИЈА

ЗА НАС

Улица: Георѓи Димитров бр 28/1, реон 33, 1000 Скопје

Тел: ++389 (0) 2 3112312

Факс: ++389 (0) 2 3176041

Website: www.unimedical.com.mk

Email: info@unimedical.com.mk

  • Facebook - White Circle

УНИ-МЕДИКАЛ ПСТ ДООЕЛ СКОПЈЕ е компанија чија основна дејност е набавка,продажба и сервисирање на медицинска опрема. Од самото оформување на компанијата па до денес...

2017 © Уни Медикал. Сите права задржани.